Kayıtlar

Self oryantalist bir hikaye

Bu hikayeyi ekşi şeyler okuduğum  Şu hikayenin  ardından hatırlayıp yazmaya başladım: Adıyamanlı bir arkadaşım -Evin- couchsurfingden Amerikalı biriyle -Andy- tanışıyor. Andy yine couchsurfingden tanıştığı birinin -Muhammed - evinde kalıyor ama Muhammedle google translate kullanarak ancak anlaşabiliyorlar. Andy Nemrut a gitmek istiyor ama tabii şehir merkezinden perifere doğru gittikce telefon filan cekmiyor. Evin de Andy'i Nemrut Dağına çıkarmayı kabul ediyor. Bi de beni davet ediyor. Tabii ki ne arabamız var ne bisikletimiz var ama pırıl pırıl birer Ingilizcemiz var. Hiç kullanılmamış. Otostopla gitmeye karar veriyoruz. Ben Malatya'dan minibüse biniyorum. Evin de aynı minibüse köyünden binecek. Evingilin köyünde wifi hizmeti var fakat telefon çekmiyor. Benim geldiğim güzergahta da çoğu zaman çekmiyor. Doğal olarak her an telefonumla olası bir baz istasyonunun arasındaki uzaklığın türevini filan hesaplayarak ideal (t) anında birbirimize whatsapptan son mesajlarımızı at

yeni youtube videosu

merhabaaa  işteee buradayım.

Youtube Kanalım

https://youtu.be/y9CxpcriS8Y

Bekleyiş Unutuş

" Beni unutacak mısınız? - Evet, sizi unutacağım. - Beni unuttuğunuzdan nasıl bu kadar emin olacaksınız? - Başka bir kadını hatırladığımda emin olacağım. - Fakat hatırladığınız yine ben olacağım; daha fazlasına ihtiyacım var. - Kendimi artık hatırlamadığımda daha fazlasına sahip olacaksınız. - Birlikte unutulmak. O halde bizi kim unutacak? Unutuşta kim bizden emin olacak? - Başkaları, başka !  - Fakat onları hesaba katamayız.  Başkaları tarafından unutulmak hiç umurumda değil. Ben sizin tarafınızdan, sadece sizin tarafınızdan unutulmak istiyorum." "Sanki siliniş her karşılaşmanın son mekânıymış gibi. Unutuş, bizi, aramızda hâlâ ortak olan ne varsa ondan yavaşça, sabırla ve bir o kadar da garip bir hareketle ayıracak."

duyuru

zamanın dışındakiler için bir şey ifade etmez ama tez vakitte blogun adresini değiştirmeyi düşünüyorum. blogu kafkayadonusenbocek.blogspot.com alan adıyla takip edenlere duyurulur!

med cezir

bu yayın bakırın paslanmasına dair olacak. gonca özmen'in şiirinde izlekleştirdiği aşka, erosa, kadınlığa dair zeynep direk'in söyleyecekleri var. alıntı yapma izni istemediğim için bu şekil bir tanıtım yaptım kısaca. lütfen okuyunuz:  https://zeynepdirek.wordpress.com/2015/11/22/gel-git/

normatif mesafe

bir noktada yoruluyorsun, yılma derecesinde yoruluyorsun. normlarla da kurguyla da kavganı sürdürmek istemiyorsun fakat işte o nokta normalliğin kıyısına bile yakın değil.